· 

2019-09-27 JO19 Vooruitblik NAC-ADO Den Haag (c)


2019-09-27 JO19 Vooruitblik NAC-ADO  (C)


 

Zaterdag middag 14.30u., "Sportpark Heksenwiel"  te Breda, de JO19 van NAC tegen ADO Den Haag. De mannen van Michael Dinsdag en Robbie Haemhouts, zullen moeten proberen om de neergaande lijn, van de laatste twee competitie duels, namelijk verlies thuis tegen AZ en afgelopen woensdag uit FC Twente, weer te doorbreken en weer eens drie punten te pakken.
Enkele weken terug werd er door de JO19 van NAC al eens geoefend tegen de Hagenaars. Zij kregen toen tijdens een tropische regenbui, in de laatste seconden van de wedstrijd, de 0-1 tegen. De trainer van deze goed georganiseerde ploeg is Rob Penders, de voormalige assistent-trainer van NAC, die op een voor hem, nogal onplezierige manier van het Bredase toneel verdween. Naar mijn mening zal hij zijn uiterste best doen, om met zijn ploeg, het de NAC jeugd zo lastig mogelijk te maken, en zo mogelijk de punten mee naar de “Hofstad” te nemen….. 

 

Ook voor Zaterdag geldt weer, kom allen om de Geel/Zwarten te ondersteunen….. (RR) 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1