· 

2019-10-01 vooruitblik JO19 FC Groningen-NAC (c)


2019-10-01 vooruitblik JO19 FC Groningen-NAC  (c)

Zaterdagmiddag 5 oktober gaan de mannen van trainer Michael Dingsdag en assistent Robbie Haemhouts het opnemen tegen "kampioenkandidaat", als je daar nu al van kunt spreken, FC Groningen. De 5 voorgaande wedstrijden, werden er 3 gewonnen en 2 gelijk gespeeld, hiermee komen ze nu al op 11 punten, en op de tweede plek achter PSV.....

 

Natuurlijk moet je altijd in jezelf geloven, dus ook voor de NAC U19, dat met 2 winst en 2 verlies op 6 punten en de 8e plaatst staat, is het heel goed mogelijk om ook van de Groninger FC te winnen. Met de goede wedstrijd tegen ADO Den Haag van jongstleden Zaterdag in het achterhoofd, en de daarbij behorende "3 points in the book", zoals mijn vroeger leider bij D.W.S. pleegde te zeggen, wordt het alleen maar vooruit- en naar boven kijken.  Dus mochten jullie op "Wereldreis" willen naar Groningen, vanuit Amsterdam is het al 220 km., dan zullen we elkaar daar weerzien.     

 

Let op, alles wat in deze blogs worden geschreven is mijn mening .....  (RR)