· 

Winnend debuut voor Milan Vanacker en Gylermo Misaine, tegen AA Gent (4-0 vr.)


NAC wint besloten oefenwedstrijd van KAA Gent


Winnend debuut voor Milan Vanacker en Gylermo Misaine, tegen AA Gent (4-0 vr.)


Milan Vanacker (Groningen uit)
Milan Vanacker (Groningen uit)
Gylermo Misaine (Almere City FC  uit)
Gylermo Misaine (Almere City FC uit)

 

13/11/2019  Verslag bron (c) NAC.nl
Foto's  Chris Dingsdag
 

NAC heeft woensdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen KAA Gent gewonnen. In het Rat Verlegh Stadion won de ploeg van trainer Ruud Brood met 4-0.

De nummer 2 van de Belgische competitie leek in de 23e minuut op voorsprong te komen, maar die goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Verder waren er in de eerste helft kansen voor onder meer Mounir El Allouchi en Arno Verschueren. Vlak voor rust kwam NAC door een snelle dubbelslag op een 2-0 voorsprong. De treffers werden gemaakt door Othmane Boussaid en El Allouchi.

Na de thee liep De Parel van het Zuiden uit naar 4-0. Huseyin Dogan plaatste een bal in de hoek, waarna Boris Kudimbana vijf minuten voor tijd op fraaie wijze de eindstand op het bord zette. De in de rust ingevallen Chiel Kramer hield namens NAC de nul door een penalty te stoppen.

Namens NAC kwamen de volgende spelers in actie: Olij, Kramer, Schouten, Riera, Van Anholt, Mashart, Van Hecke, Rösler, Neelen, Misaine, Verschueren, El Allouchi, Van der Gaag, Vanacker, Stokkers, Dogan, Boussaid, Kudimbana, Bohui