· 

2019-11-14 vooruitblik JO19 Alphense Boys- NAC (vr)


2019-11-16 vooruitblik JO19 Alphense Boys- NAC


Aankomende zaterdagmiddag 15:15 u. zal de Jeugd onder 19 van NAC, in Alphen aan de Rijn, aantreden tegen de leeftijdgenoten van Alphense Boys. Een aardige bijkomstigheid is dat de huidige trainer van de U19, trainer Michael Dingsdag twee seizoenen terug, met het team van Rogier Molhoek de U17 van NAC, zijn eindexamen test voor TC1 moest doen. Het gros van de huidige spelers van toen de U17 van NAC zijn ondertussen zo mondjes maat doorgestroomd naar de U19.  Tevens tijdens deze wedstrijd viel op de huidige keeper van de NAC U19 Bart Verbruggen, momenteel als International op het WK in Brazilië aanwezig, die het toen erg goed deed. Destijds was Tein Troost (Feyenoord), nu ook aanwezig in Brazilië, de eerste doelman in het team van Rogier Molhoek. De wedstrijd van de U17 destijds verliep gelijk opgaand en had een 1-1 (0-0) einduitslag.....


Alphense Boys komt overigens uit, in de Eerste divisie van het jeugdvoetbal als met zijn JO19-1. De vereniging heeft alleen al in de onder 19 leeftijd een keuze uit 5 elftallen, wat in het hedendaagse amateurvoetbal volgens mij uniek moet zijn.  Zeker gezien de meeste amateurverenigingen de eindjes aan elkaar moeten knopen om aan een behoorlijk ledenaantal te komen, zullen hier jaloers op zijn.

Uw steun wordt weer op prijs gesteld, om de Geel/Zwarten een hart onder de riem te steken (RR)