· 

2019-11-27 vooruitblik JO19 NEC- NAC (c)


2019-11-27 vooruitblik JO19 NEC- NAC  (c)

De enige wedstrijd waarbij de kranten vaak de kwinkslag maakten NAK, nekte NEK, of andersom (liefst niet), én waarbij de ENEEC'ers niet direct van kwaadheid uit hun vel sprongen, is die van komende zaterdagmiddag. De wedstrijd wordt gespeeld op de bijvelden van het Goffert stadion, te Nijmegen.  Het wordt een wedstrijd waarbij voor beide partijen veel op het spel staat. En om na de winterstop aan te kunnen sluiten in het bovenste deel van de Ere-divisie, en daar dan de competitie (hoog) te kunnen afmaken.
Afgelopen seizoen was één van de laatste thuiswedstrijden die tegen NEC. Het werd een leuke en aantrekkelijke wedstrijd, waarbij voor beide teams niets meer op het spel stond.

De eindstand in deze wedstrijd was 2-2, waarbij NAC vlak voor tijd een voorsprong weg gaf.

 

Zaterdag moeten de mannen van trainer Michael Dingsdag, en zijn assistent er alles aan doen om de punten mee naar Breda te nemen. Om dan niet kansloos te zijn in de volgende wedstrijden, en de bovenkant van de ere-divisie te bereiken.....

Kom met zijn allen om de mannen in het Geel en Zwart, in Nijmegen te ondersteunen, zij zullen met de NOAD instelling het veld ingaan, om met de drie punten er weer vanaf te komen.....   (RR)