· 

2019-12-04 vooruitblik JO19 NAC - PSV (C)


2019-12-04 vooruitblik JO19 NAC - PSV (C)


Zaterdagmiddag 14:30 u. gaan de mannen uit Breda aantreden tegen de grotere broer uit Eindhoven, PSV.  Het vorig seizoen vroegen de dames en heren supporters, langs de kunstkrijtlijn zich nog af, welk team nu NAC, of PSV was.  Aan de logo's was het onderscheid te maken, maar aan het vertoonde spel en de instelling zeker niet. 

NAC liet zich in Eindhoven van haar beste kant zien en met een 1-1 vertrokken zij vanaf de Herdgang.  Dat PSV hier blij mee was en zeker ook moest zijn, was voor het talrijk opgekomen publiek geen verrassing. Helaas eindigde deze prachtige wedstrijd in mineur, de voor de laatste minuten nog in het veld gekomen spits, moest met een zware knieblessure, al na een paar minuten met een ambulance van het veld....  

 

Toch ook voor komende zaterdagmiddag weer een prachtig affiche, in de hoogste afdeling van het jeugdvoetbal.  Kom dus allen om de uw "Pareltjes van het Zuiden" te ondersteunen.

Ook voor nu weer het NAC motto..... Nooit Opgeven Altijd Doorzetten.....