· 

2019-12-11 vooruitblik JO19 Ajax-NAC (C)


2019-12-11 vooruitblik JO19 Ajax-NAC (C)


Aankomend weekend is het moment van de waarheid aangebroken, op de toekomst tegen Ajax Amsterdam.  In de voorgaande ontmoetingen vorig jaar werd wel het onderspit gedolven, maar kon NAC wel steeds goed partij bieden. Vorig seizoen was het kampioenschap van de Amsterdammers min of meer te danken aan NAC, dat destijds koploper Feyenoord, terug wees naar de tweede plek.  AZ kwam toen in deze fase aan kop.  Ajax won van AZ en moest in een tweeluik tegen de Rotterdammers, de uiteindelijke winst pakken. NAC eindigde als 5e.  Deze wedstrijd staat in het kader van overleven in de Ere-divisie hoog, voor de rest van het seizoen, of afhaken.  We gaan het zien in Mokum, en hopen op voldoende ondersteuning uit Breda.....

 

Nooit vergeten wat het credo van NAC Breda is, en waar het voor staat..... NOAD.... !!!