· 

2020-03-02 vooruitblik JO19 AZ-NAC (b)


2020-03-02 vooruitblik JO19 AZ-NAC (b)


Morgen avond dinsdag 3 maart 2020, mogen de mannen van de onder 19 uit Breda beginnen om de leeftijdgenoten uit Alkmaar, spelend op het AFAS jeugdcomplex in Wijdewormer, de 1/2 finale plek van de KNVB mee naar Breda te nemen. Het zal geen makkelijke wedstrijd gaan worden, maar gezien de thuiswedstrijd voor de ere-divisie hoog, waar NAC qua spel zeker niet onderdeed voor de Alkmaarders, niet onmogelijk. Echter moesten zij destijds in het aantal doelpunten de meerdere erkennen ( 1-3), maar waar wel een glaszuivere pingel (op een 1-2 stand) werd onthouden.  Nu dus een revanche om het e.e.a recht te zetten voor de competitie nederlaag, en daarmee een plek in de halve finale af te dwingen.

 

Kom ook nu, op deze ongelooflijke slechte speeltijd voor uit teams, de mannen uit Breda ondersteunen. Want welke oen zet zo'n belangrijke wedstrijd op 18:00u. en dan in de randstad....  KNVB hulde, om jullie bekerwedstrijden zo te devalueren..... (RR)