· 

2020-08-22 Vooruitblik JO21 NEC - NAC (vr)

Vriendschappelijk


2020-08-21 Vooruitblik JO21 NEC - NAC (vr)


Morgenmiddag zullen de mannen van trainer Michael Dingsdag en zijn staff, aantreden tegen NEC, de Nijmegen Eendracht Combinatie, uit Nijmegen.  Ik heb het vaker gezegd maar NEC-NAC is eigenlijk de enige wedstrijd waarbij de kranten los konden gaan, zonder dat de supporters uit Nijmegen direct het rood voor de ogen werd. Het NAC nekte NEC(K), of andersom was niet zo erg als tegen welke andere BVO in de ere-divisie dan ook. Normaliter noemden wij de tegenstander dan ook fonetisch NEK, waarbij de NEC aanhangers dan direct met de hand het gebaar onder de kin maken, "dat is de NEK, maar NEC zit in het hart", waarbij ze op de borst tikken. Enkele tijd geleden werd deze ontmoeting ook al gespeeld, waarbij NAC U19 in de competitie tweemaal aan het langste eind trok.  Echter deze driepunters waren niet voldoende om bij de eerste 8 van de ere-divisie hoog te eindigen.....

 

Afgelopen dinsdagmiddag, traden de Geel/Zwarten aan tegen de tri-colores uit Tilburg, en wisten in het Rat Verlegh, in een spannende pot de mannen van Willem Weijs eronder te houden..... 3-2. 

Of dit ook tegen de mannen uit de oudste stad van Nederland gaat lukken moeten we nog afwachten. Maar ook morgen weer NOAD en kom de mannen ondersteunen, maar daar ben ik niet bang voor......