· 

2020 08 22 VVV VENLO O18 – NAC BREDA O18: 2-2 (1-1) (vr)

Vriendschappelijk


2020 08 22 VVV VENLO O18 – NAC BREDA O18: 2-2 (1-1) oefenwedstrijd


 

NAC had had de winst binnen, maar op de valreep teruggefloten door MIB...  2-2


Na een mooie wedstrijd tegen SBV Excelsior van afgelopen dinsdag moesten de mannen van NAC JO18 vandaag aantreden in Limburg tegen VVV Venlo JO18. Vol zelfvertrouwen startte de selectie. Immers tegen SBV Excelsior hadden zij gewonnen met 0-5. Een uitslag die ook nog hoger had kunnen uitpakken, als de keeper van SBV Excelsior niet nog een aantal goede reddingen had verricht.

 

 

 

Gelukkig was het vandaag minder warm dan de afgelopen twee weken.  De mannen van Rogier Molhoek startten de wedstrijd voortvarend. Er werd lekker aanvallend gevoetbald. Al vijf minuten na het startsignaal schoot aanvaller Lars Mol na een heerlijk aanval de 0-1 in de netten van de Limburgers. Echter de JO18 van Venlo liet zich niet gek maken door de gasten uit West-Brabant. Zij begonnen NAC onder druk te zetten. Na een overtreding(??) werd een vrije trap helaas keurig ingeschoten door VVV Venlo. Met 1-1 gingen we de rust in.

 

 

 

NAC Breda kwam goed uit de kleedkamer. Echter door balverlies en een counter werd een onhoudbare bal keihard ingeschoten…2-1… De wedstrijd werd harder en fysieker. Bovendien heeft VVV Venlo grote en goed voetballende jongens. Gelukkig was daar onze spits Bram Lederer. Na een mooie aanval schoot hij de terechte gelijkmaker in…2-2… En vlak voor het eindsignaal, in de blessuretijd herhaalde hij dit kunstje.. Bram schoot de 2-3 in…Echter dit laatste doelpunt werd wegens (on)terecht buitenspel afgekeurd…

 

 

 

Volgende week de wedstrijd NAC Breda JO18 – FC Emmen JO18 voor de KNVB Beker! (JaZa)