· 

2020-08-27 Vooruitblik JO21 Feyenoord - NAC (c)

Vooruitblik


2020-08-27 Vooruitblik JO21 Feyenoord - NAC (c)


Zaterdagmiddag 16:00u. gaan op Sportpark Varkenoord de competitie van start voor de mannen van NAC U21.  Ze spelen uit tegen de mannen van Feyenoord U21, uit Rotterdam-Zuid.  De U21 van Feyenoord is dit seizoen het team van Arnold Scholten geweorden, die enkele jaren als assistent bij de U19 en U21 van Feyenoord aan het werk is geweest.  Ondergetekende had destijds veel respect voor de "Witte Socrates" als speler, die zowel in twee periodes in Amsterdamse- als één in Rotterdamse dienst veel ere-divisie wedstrijden achter zijn naam heeft staan. Hoe hij het bij de Feyenoord jeugd als hoofdcoach gaat doen zal moeten blijken. Vorig seizoen waren in het niet afgemaakte seizoen de resultaten negatief voor Breda.  De JO19 verloor in een thuiswedstrijd nipt met 1-2, terwijl later in het seizoen Jong NAC, door een penalty in de laatste minuut weliswaar onverdiend, met 1-0 (94') in Rotterdam verloor.....

 

 

Waar de jongens van trainer Michael Dingsdag toe in staat zijn, is op dit moment lastig in te schatten.  De wedstrijden van de afgelopen weken geven een sterk wisselend beeld weer, waarbij gezegd moet worden dat de teams waar tot nu toe werd gespeeld, over het algemeen net iets verder waren in de voorbereiding.  De samenstelling van de U21 was door de logische verschuivingen bij het eerste team, nooit in haar sterkste opstelling, aan spelen toegekomen. Echter nu staat de eerste competitie wedstrijd op het programma 2020-2021. Naar mijn mening is de U21 van de Bredanaars klaar om deze Competitie fris uit de startblokken te komen. Echter het blijft natuurlijk koffiedik kijken.....

 

 

Jongens veel succes bij al jullie wedstrijden, maar nooit vergeten nu WW (Wil om te Winnen) is later geen WW (WerkloosheidsWet).

Én nog belangrijker het credo van NAC  NOAD, Nooit Opgeven Altijd Doorzetten..... (RR)De trainer van een kan het natuurlijk nooit alleen, naast het grote belang van de fysiotherapeut en de assistent-trainers, is ook team manager Peter Kuijpers heel actief voor het team.  Hij houdt onder andere, tijdens de wedstrijden, de statistieken, voor de trainers en de jeugdopleiding bij, en zorgt dat de opstellingen en kleding altijd op tijd, op de juiste plek zijn.....  Ook weer zo een vrijwillige topper....!