· 

2020-09-04 JO18 NAC-Feyenoord 1-5 (vr)

Vriendschappelijk


2020-09-04 JO18 NAC-Feyenoord 1-5


 

Tweede tegenvaller binnen één week, Feyenoord maatje te groot voor pover NAC U18 1-5 (1-1)....


Foto's: Jacco Zandwijk
Foto's: Jacco Zandwijk

Met de derde wedstrijd in 6 dagen was het het programma wel.  Echter een nederlaag in deze "grote" vorm was niet geheel verdiend afgelopen vrijdagmiddag.  Op voorhand stond er een ploeg dat er voor wilde gaan. En zij wilden zeker iets rechtzetten van de nederlaag tegen de Utrechter FC, van afgelopen dinsdag. Het Geel/Zwarte team leek tot, wederom, het laatste kwart van de partij de controle over de wedstrijd te hebben, en eerder kans op de 2-1, dan Feyenoord op de 1-2 had. Echter soms waren de mannen van Rogier Molhoek, af en toe wat te onrustig bij het veroveren van de bal, waarbij de kluts niet in NAC voordeel uitviel. En de vrije ruimte daardoor lastig te bereiken waren. 

Ook vandaag was de wedstrijd net te lang om een goed resultaat over de streep te trekken, en vielen de goals van Feyenoord net iets te eenvoudig. Er gingen enkele persoonlijke fouten aan vooraf, waar de staf de komende tijd wel mee aan de slag zal kunnen. Dat de laatste 10 minuten ook nog met 10 man afgewerkt moest worden, doet verder niet ter zaken, en was voor de statistieken..... De volgende wedstrijd gaat weer om het eggie , dan moeten de brokken weer zijn gelijmd..... (RR)

 

Maar niet vergeten, Nooit Opgeven Altijd Doorzetten.