· 

De beste wensen, voor het jaar 2020.....


Vakantie 2022, "Villa Curaçao4U", Cas Grandi

We zijn nu voor het vierde jaar, 2018, 2019, 2020 en 2022,  we op ons vakantie eiland Curaçao, in Cas Grandi, Kaya Strauss bij de Familie Henk en Myra Wildeboer geweest.  Je leest het goed want 2021 was voor iedere reiziger, en de Landlords all over the world, moorddadig slecht geweest natuurlijk... Iedereen weet natuurlijk wel wat de reden is geweest.....  De grote "C"....

Nú Curaçao4U, tot vier jaar terug heette dit "MR" nog Curaçao42. 

De wijk, onderhand gelegen tegen het wachthuisje van Jan Sofat, is een zeer rustige- en mooie wijk.  Over de omstandigheden van ons vakantieverblijf kan ik kort zijn, pérfect.

 

De eigenaren, die alles in eigen beheer doen, hebben van dit plekje, een uniek plekje gemaakt.  Zowel voor de ietwat oudere- als de jongere gast(en), hebben zij voldoende aandacht, maar niet zo dat het als opdringerig wordt ervaren.  Kortom een top vakantie.....  Én voor iedereen....