· 

Saoudi Arabië 021 - NAC 019 5-4 (2-2)


Saoudi Arabië 021 - NAC 019 5-4 (2-2)


 

Op een prachtig complex waar de grasvelden net zo kort gemaaid waren als op een golfveld konden we een prima oefenwedstrijd spelen.   

Het was NAC die de eerste 25 min heel goed speelde en een stuk of 5/6 grote kansen kreeg, maar de bal wilde er nog niet in.

Een mooi gegeven was dat we in een nieuwe formatie speelde en wat dingen wilde oefenen. Deze kwamen goed tot uiting. Ook waren er wat spelers mee van de 017, waar Jayden een hele goede indruk achterliet.

 

Zoals de stand vermeldt, werden er heel veel doelpunten gescoord. Goede goals gemaakt, maar de tegengoals waren heel matig verdedigd en makkelijk weggegeven. Misschien een beetje te verwijten aan het feit dat we niet op onze vertrouwde plekjes speelde, maar dat vind ik iets te goedkoop.  

 

Doelpunten: Pjotr, Dailon, Pjotr, Mathijs 

(verslag MD)