· 

2020-01-18 JO19 NAC-PEC Zwolle 2-0 (c)


2020-01-18 JO19 NAC - PEC Zwolle 2-0 (c)


We zijn zoekende de eerste 15 à 20 min, en de reden is dat we in een te lage intensiteit druk geven waardoor we overal te laat komen.
Zodra we de bal wel veroveren zijn we hem ook weer te snel kwijt en in de kwaliteit van inspelen te zwak of te zacht. Komen zodoende niet onder de “matige” druk uit.
Na deze 20 min geven we bijna geen kans weg maar creëren de 1e helft ook nog te weinig grote kansen. Het blijft bij enkele mogelijkheden.

Komen de tweede helft beter uit de kleedkamer en komen ook verdiend op 1-0. Blijven wel druk vooruit zetten maar zijn slordig in de steekpass in de laatste fase. Hierdoor kunnen we geen spelers rust geven en moeten we volle bak blijven organiseren. De 2-0 komt tot stand door een afgeweken schot op goal. We missen nog 2 à 3 100% kansen maar pakken wel verdiend de 3  punten (MD)

 

* zoals hieronder is te zien bij de beide opstellingen, heeft NAC tegen de gebroeders afgeschermd gespeeld waarbij ook enkele broers ook meespeelden, aan NAC zijde. Misschien aardig om deze paar broertjes uit de opstelling te halen, en de juiste namen op te geven..... Later bij de grote mannen staat het namelijk vreemd achterop het shirt  (RR)