· 

2020-01-22 Vooruitblik JO19 Willem II-NAC Breda (c)

Competitie

Eerste divisie - hoog voorjaar 20202020-01-22 Vooruitblik JO19 Willem II-NAC Breda


Komende zaterdag de confrontatie tussen de twee aartsrivalen Willem II, en NAC Breda. In de afgelopen paar seizoenen bracht deze wedstrijd nog iets meer in de mannen van de JO19 van NAC te weeg.  Niet alleen vanwege de immer heersende rivaliteit  tussen da beide top carnavalssteden, maar ook gezien in deze onderlinge potjes vaak iets op het spel stond.  Nu is deze wedstrijd "slechts" de tweede wedstrijd van de hernieuwde competitie, maar het team van Michael Dingsdag zal er alles aan willen doen om de score in Bredaas voordeel te laten uitpakken, en zo de competitie start met een tweede overwinning in successie te hervatten.....

Kom dus allen naar Tilburg, om de jongens te ondersteunen......  NOAD.... maar houdt het netjes en beschaafd.......