· 

2012-01-31 vooruitblik JO19 Vitesse - NAC (c)


2012-01-31 vooruitblik JO19 Vitesse - NAC (c)


Volgens mijn telling alweer de 5e keer dit kalenderjaar onder leiding van trainer Michael Dingsdag, waarvan volgens mijn weten nu de 4 keer bij de heren van Vitesse, de club waar hij ooit in het betaalde voetbal begon. De voorgaande duels werden in het voordeel van de Bredanaars beslist, ondanks dat de uitslagen ruim in NAC's voordeel uitvielen, waren de spelverhoudingen minder groot.  Het dubbeltje kan dus ook deze wedstrijd weer twee kanten opvallen, hopelijk ook nu weer in het voordeel van de NAC U19.....

Hopelijk is er net als zo vaak bij de uitwedstrijden, weer voldoende ondersteuning voor de mannen uit Breda,  dus mannen NOAD.... En loop dit keer niet in de messen van de tegenstander..... (RR)