· 

2020-02-01 djasabra (zaterdag) nog één dagje uit de zon blijven


2020-02-01 djasabra (zaterdag) nog één dagje uit de zon blijven


Deze man vindt niet alleen de wereld onderwater mooi, maar ook die in het heelal...
De maan met zijn kraters, speciaal voor mijn kleinzoon....

Vandaag op advies van Kokkie toch nog maar een dagje onder de koperen ploert vandaan blijven. Dit gedaan en de gehele dag op 5 verschillende plekken van onze patio gelegen, nadat Lia, ze wordt net de hulk, een bed bij de bovenburen vandaan had geript. Rondom me heen voldoende reuring, tenminste qua geluiden, want zien kun je liggend vanaf het bedje niet veel. Beetje ongezellig, maar ja ik kan blijven liggen in een tropisch land, lekker licht en warm, plus nu weer een prettig windje (tijdens de black moon, was dit wel anders). Terwijl er honderden-, nee duizenden mensen in Nederland niet anders hebben, dan alleen maar liggen wachten, maar dan in de regen, koude en donkerte.
In ieder geval met Kokkie afgesproken dat hij ons morgen oppikt, en dat we dan even in Willemstad ons gezicht laten zien. Ik denk dat de dames wel even de winkels in willen, en dan doel ik op de schoenen- en kledingwinkels.   Dan een paar kleurige plaatjes maken van de brug, die bij avond faliekant mislukt waren..... Mede omdat de flitsfunctie niet helemaal synchroon met mijn idee liep. Wel lekker dat ik de camera de schuld kan geven.... 😉

 

Na de vakantie gaat mijn vakantie camera (de P900 Nikon) in ieder geval even terug naar Camera.nu om nagekeken te worden, er hapert nogal wat aan.  Zoomt wanneer hij moet stoppen, stopt als hij moet zoomen, flitsen die een dag later pas komen, niet flitsen wanneer ik met opvulflits afdruk. Focust niet wanneer hij dit moet doen, valt uit wanneer hij niet uit moet. Gaat filmen en op WiFi als ik dit niet wil. En dit alles met een goede volle batterij. Al met al niet heel plezierig werken zo. Dus ik hoop in ieder geval dat hij op zondag, in het zonnige Willemstad weer even lekker meewerkt, zodat we nog wat leuke kleurige plaatjes kunnen schieten. Op maandag denk ik dat we weer lekker vrijuit op pad kunnen, en zodoende jullie ook nog even mee kunnen nemen op reis, op dit tropische eiland. En dan niet meer zo klagen en kliemen, maar gezellig vakantie vieren..... Te mañan....