· 

2020-02-05 vooruitblik JO19 NAC-ADO (c)


2020-02-05 vooruitblik JO19 NAC-ADO (c)


Wederom komt ADO Den Haag op bezoek op Sportpark Heksendans. Het team van Rob Penders gaat het opnemen tegen de mannen van Michael Dingsdag.  Dit jaar hebben er al twee eerdere versies van deze affiche,  op de rol gestaan, met wisselend resultaten. De twee eerdere pogingen dit jaar waren de Hagenaars 1 maal succesvol toen zij vriendschappelijk, met een 0-1 van het veld stapten. Dit gebeurde in de ultieme dying seconds van de wedstrijd nadat Pluvius de hemelpoorten  had opengezet. Zelfs ondergetekende probeerde, voor de apparatuur natuurlijk, een veilig heenkomen te zoeken. De tweede ontmoeting was in competitieverband, toen NAC, net als in de eerdere versie voetballend beter was, maar nu wel aan het langste eind trok, (zie ook 2019-09-27 JO19 NAC-ADO  2-0 (c)).....

 

Volgens mij, als alles goed gaat kan jullie RR er ook weer bij zijn, misschien dat dit net ten opzichte van de laatste weken, een klein beetje qua ondersteuning scheelt.  Dus mannen NOAD.... Speel jullie eigen mooie spelletje, blijft gefocust en geen domme dingen.... (RR)