· 

2020-02-13 vooruitblik JO19 NAC-FC Emmen (c)


2020-02-13 vooruitblik JO19 NAC-FC Emmen (c)


Komende zaterdagmiddag gaan de mannen uit Breda het opnemen tegen FC Emmen U19, een team waar ik maar heel weinig over weet te vertellen, twee dingen weet ik wel zeker ze komen uit Emmen, en de clubkleuren zijn Rood en Wit. Dat een onbekende tegenstander direct gevreesd moet worden, nee. Maar dat dit team niet moet worden onderschat is ook zo klaar als een klontje.  Echter overschatting is ook niet nodig, want de vorige 4 wedstrijden werden door de Drenten verloren.  NAC is door de overwinning van vorige week tegen ADO, in de middenmoot beland. Dat het scoreverloop voor NAC, tot nu toe wat ongelukkig verliep hoeft niet te worden verteld. De mannen moeten nu de schroom van zich af voetballen, en proberen weer eens tot scoren komen.....

 

Dus ook nu weer, mensen kom zaterdag de heren ondersteunen, zodat zij ook weer het NOAD aan jullie kunnen laten zien..... (RR)

 

Gistermiddag werd Eric Hellemons met een hartprobleem naar het ziekenhuis vervoerd, en zoals het er nu uitziet is zijn toestand stabiel. Eric vanaf deze plek wens ik je een goed herstel toe, zodat je snel weer op Boeimeer te bewonderen bent....  Topper zet hem op.....!