· 

2020-02-19 vooruitblik JO19 Alphense Boys-NAC (c)

Eerste divisie hoog voorjaar 2020


2020-02-19 vooruitblik JO19 Alphense Boys-NAC


Onlangs mocht een combinatie team van NAC aantreden tegen de mannen uit Alphen aan den Rijn, maar dan op een vriendschappelijke manier. De 3-4 uitslag doet anders vermoeden dan de daadwerkelijke krachtverhoudingen in deze wedstrijd waren, maar ja als je de tiental kansen niet benut....!  Gedurende deze partij was het NAC dat ongeveer 75% van het balbezit had, maar door slordig uitverdedigen, in de slotfase liet het de "Boys" eerst nog van 1-3, tot 3-3 terugkomen, maar kon het in de laatste minuut alsnog een overwinning pakken. "De Vlo" Pjor Kestens liet met enkele onnavolgbare bewegingen de AB linksachter staan, en plaatste de bal voorbij de verre paal.  Zijn "Twin-brother" Beslan Sagov kon de goede voorzet makkelijk binnenlopen, en de 3-4 maken. Echter toen betrof het een partijtje voor spek en bonen, terwijl er nu wel iets meer op het spel staat, namelijk aanhaken bij de bovenste teams in de competitie. Na de vorige twee goede overwinningen op BVO's moet er zeker meer inzitten, tegen deze top-amateurs. We gaan het weer zien, tenminste voor degene die de rit naar Alphen aan de Rijn zullen maken.....  Eerst weer NOAD, daarna een plezierig carnaval voor degene die dit feest gaan vieren......