· 

2020-02-26 vooruitblik JO19 NEC-NAC (c)


2020-02-26 vooruitblik JO19 NEC-NAC (c)

Komende zaterdagmiddag zullen de mannen van trainer Michael Dingsdag en zijn collega trainer Jordi Dekker, aantreden tegen de Nijmegen Eendracht Combinatie, in de gelijknamige Gelderse stad Nijmegen.  NEC-NAC is eigenlijk de enige wedstrijd waarbij de kranten los konden gaan, zonder dat de supporters uit Nijmegen direct uit hun slof schoten.  Het NAC nekte NEC, of andersom was niet zo erg als tegen welke BVO in de ere-divisie dan ook. Normaliter noemden wij de tegenstander dan ook fonetisch NEK, waarbij de NEC aanhang dan direct met de hand het gebaar onder de kin maken, "dat is de NEK, maar NEC zit in het hart", waarbij ze op de borst tikken. Enkele tijd geleden werd deze ontmoeting ook al gespeeld, waarbij NAC met 0-2 aan het langste eind trok.   Echter deze driepunter was niet voldoende om bij de eerste 8 van de ere-divisie hoog te eindigen. Zaterdag moeten de Bredanaars er dan ook weer alles aan doen om tot een zelfde resultaat te komen, en wederom de 3 punten mee naar huis te nemen..... 

 

Vorige week was het min of meer een afgang bij de Alphense Boys, niet zo zeer het 1-1 resultaat, maar meer de manier waarop zij zich presenteerden. Echter met top-amateurs in de competitie is het voor de BVO's altijd moeilijk om tot een goed resultaat te komen.  Als de BVO wint dan is dat normaal, maar elk ander resultaat, moet je als verlies rekenen.... 

 

Zaterdag weer NOAD en kom de mannen ondersteunen, maar daar ben ik niet bang voor.