· 

2020-03-05 vooruitblik JO19 NAC - Sparta (c)


2020-03-05 vooruitblik JO19 NAC - Sparta (c)


Zaterdagmiddag wacht alweer de volgende klus voor de Mannen van Michael Dingsdag en Jordi Dekker, want in Breda komen de Kasteelheren uit Rotterdam op bezoek. Dit team, net als de onder 19 van NAC, staat erom bekend dat het goed- en verzorgd voetbal speelt. In Rotterdam was het een spannende wedstrijd waarbij de teams goed tegen elkaar opgewassen waren. De wedstrijd in oktober, op het Kasteel, werd een spannende 3-3, waarbij het kwartje beide kanten op kon vallen.....     

 

Afgelopen dinsdag avond, ondanks de slechte aanvangstijd in Wijdewormer, was de steun, vooral van het uit publiek geweldig te noemen.  Hopelijk worden de mannen ook komende zaterdag weer ondersteunt door de eigen aanhang....  Mannen het NOAD nooit vergeten....