· 

Kinder viswedstrijd "Camping Zuiderzee"


Kinder viswedstrijd "Camping Zuiderzee"


Met het opruimen van een oude harddisk vond ik een filmpje van ongeveer 30 jaar terug. 

De reden waarom ik me nooit Ome Chris" wilde laten noemen, was omdat de enige échte "Ome Chris", mijn Opa was.   En ik vond dat ik nooit deze  "ere-titel" kon dragen.....
Een kleine hommage, aan de grondlegger voor het kindervissen mijn Opa en Oma (die altijd de "dikkertjes" verzorgde) , en enkele van zijn trouwste helpers Rob Braam en Tante Rietje Meijer.

Kindervissen "Camping Zuiderzee", heel wat jaartjes terug..... toen werd dit evenement jaarlijks, in de zes weken kindervakantie, georganiseerd door "Ome Chris" Stoete, niet toevallig mijn Opa. Hij deed dit allereerst om de kinderen van Camping Zuiderzee te vermaken, en daarnaast hun bekend te laten worden met het sportvissen. Een van de redenen waarom ik mijzelf nooit Ome Chris kon laten noemen, was omdat geen andere "Ome Chris" deze ouwe rakker, kon vervangen.
Op mijn facebook heb ik diverse "rakkers" van toen, met héél grote vissen op het internet kunnen volgen..... Misschien dat de basis voor de liefde van het vissen, destijds werd gelegd, wie zal het zeggen......?

Klik op de blauwe tekst en jullie kunnen via een Youtube koppeling het filmpje terugzien.