· 

Gratisreclamemakenopmijnsitevoorjongeondernemers


Gratisreclamemakenopmijnsitevoorjongeondernemers


Op de Home-page staan nu vooralsnog de website-links.....
Klik op de E-Meeuw voor de link naar de Home page

In de hiervoor bestemde ruimte, nu eerst tijdelijk op de home pagina van mijn foto-site, wil ik jonge ondernemers een kans geven om hun link te laten plaatsen, zodat zij wat meer exposure kunnen vergaren, op het WWW.  Is hier meer interesse voor dan maak ik een eigen linkpagina.


Het moeten wel echt jonge ondernemers, of -ondernemingen zijn, en kwetsende of obscene sites worden zeker niet geplaatst. Ik houd wel zelf de beslissing of ik deze link ook echt zal gaan plaatsen.....

 

(interesse, stuur dan een verzoek in via facebook messenger, eventueel al met een plaatje, de link en een paar regels platte tekst)