· 

2020-10-07 Vooruitblik JO21 NAC Breda - De Graafschap (vr)

2020-10-07 Vooruitblik U21


2020-07-10 NAC Breda - De Graafschap (vriendschappelijk)


Het gaat morgen weer van start....   De U21 van NAC gaat in de voorbereiding van het seizoen 20-21 vriendschappelijk aantreden tegen de U21 van de "Super Boeren" De Graafschap, uit Doetinchem. 

De mannen van de U21 bestaan grotendeels uit spelers uit de U19 en U17 van de eigen jeugdopleiding, aangevuld met enkele talentvolle "aankopen". Hopelijk zal de technische staff, er snel een mooi geheel van smeden, zodat het publiek, ook dit jaar weer zal genieten van mooie momenten op de velden.  Wat deze mannen zullen laten zien is voor vriend en vijand, nu nog een vraagteken, misschien geven  ze daar morgen een antwoord op.....  Laten we hopen op een mooi seizoen, waar hopelijk weer enkele mannen tot het 1e elftal van NAC kunnen doordringen....(RR)

 

Er is wel een restrictie op deze wedstrijd. Er kunnen vanwege de Corona-maatregels  slechts 250 supporters langs het veld aanwezig zijn. Een link naar het officiële schrijven van de NAC-site plaats ik onderaan deze vooruitblik.

  
Het "nieuwste" en hoogste elftal in de jeugdopleiding staat onder leiding van trainer Michael Dingsdag. De verdere staff zal in de voorbereiding op het seizoen bestaan uit, de assistent trainers Aden Mohamed en Maickel van Loon, Fysio Ruud Verheijen, en teammanagement staat onder auspiciën van de ervaren Peter Kuijpers. Helaas moet het team afscheid nemen van Corné van Ostaijen, die vanwege drukke werkzaamheden, helaas niet meer beschikbaar was.....

 

Bron NAC.nl: Maatregelen vanaf 1 juli, omtrent het wedstrijdbezoek, op Sportpark Boeimeer (en overige sportparken)