· 

2020-08-13 vooruitblik JO21 NAC-PEC Zwolle (vr)


2020-08-13 Vooruitblik NAC U21-PEC Zwolle U21


HET GAAT WEER BEGINNEN..... (deel 2)

Vanaf komende zaterdag starten de mannen van NAC onder 21 jaar, voor het tweede blok, tegen de leeftijdgenoten van PEC uit Zwolle.  Na de eerste vriendschappelijke valse start in blok 1, tegen De Graafschap, zullen zij revanche gevoelig zijn, om het katterige gevoel na het 4-5 verlies, tegen deze mannen, willen wegspoelen.  De  "Superboeren" waren wel al twee weken eerder in training gegaan maar dat moet voor deze fitte mannen niet uitmaken. Nu dus de Zwollenaren, die vaak met veel fysiek vermogen, de wedstrijden willen aangaan.  Eigenlijk een soortgelijke opponent als de Superboeren.  Of het komende zaterdag wel weer gaat lopen, zullen we moeten afwachten. Dat de mannen van Michael Dingsdag zich zeker willen revancheren staat als een paal boven water..... 

 

Let op, ook voor deze westrijd kunnen maar het beperkte aantal toeschouwers van 250 op het spotpark worden toegelaten.....  (RR)  

 

Bron NAC.nl: Maatregelen vanaf 1 juli, omtrent het wedstrijdbezoek, op Sportpark Boeimeer (en overige sportparken)