· 

2020-08-15 JO18 Excelsior - NAC 0-5 (vr)

Vriendschappelijk


2020-08-15 JO18 Excelsior - NAC 0-5


JaccoZ sluit zich aan bij deze pagina, en de FaceBook groep NAC supporters JO18 2020-2021, om de ontwikkelingen van de JO18 van NAC vast te leggen met woord en plaat.....


Voor de JO18 van NAC is Jacco Zandwijk bereidt gevonden om zoveel mogelijk foto''s en verslagjes te maken, van dit elftal. Tevens gaat hij i.s.m. ondergetekende om de FaceBook groep NAC supporters JO18 2020-2021 te onderhouden, zodat jullie ook daar de ontwikkelingen van de NAC jeugd van trainer Rogier Molhoek en zijn staff kunnen bijhouden.  Welkom en bedankt, JaccoZ  naar mijn mening ook namend de ouders en grootouders van de mannen van de JO18, en ik hoop dat je er evenveel plezier aan beleeft als ondergetekende (RR).  
(Herhaling bericht)

 

 

Even voor de duidelijkheid, voor alle teksten en verslagen blijf ik zelf verantwoordelijk, en voor reacties en commentaren kunnen jullie je richten tot mij, en niet de berichtgever ajb..... (RR)