·

2020-09-01 JO18 NAC Breda – FC Utrecht 1-6 (vr)

Vriendschappelijk

2020 09 01 NAC Breda JO18 – FC Utrecht JO18 1-6

NAC JO18, raakt 20 minuten voor tijd het spoor volledig bijster, FC Utrecht scoort 4 x,uitslag 1-6.....

Coverfoto keuze Chris Dingsdag
Foto's Jacco Zandwijk - Coverfoto keuze Chris Dingsdag

Vandaag stond de vriendschappelijke oefenwedstrijd NAC Breda JO18 – FC Utrecht JO18 op het programma. De wedstrijd startte om 16.00 uur op een stralend sportpark Heksenwiel.

De mannen van oefenmeester Rogier Molhoek startte voortvarend aan de wedstrijd. Al 3 minuten na het startsignaal scoorde NAC de 1-0.  Na 25 minuten maakte FC Utrecht de gelijkmaker. Vijf minuten voor de rust moest een speler van FC Utrecht, waarschijnlijk een hersenschudding(?) met een brancard van het veld gedragen worden. Er werd direct afgefloten voor rust. De mannen gingen met 1-1 de rust in.

Tien minuten in de tweede helft werd er – na een overtreding van NAC in de ‘16’ – een penalty gegeven. Deze werd loeihard en zuiver ingeschoten: 2-1. De wedstrijd was aardig in evenwicht. NAC scoorde bijna de gelijkmaker.

De laatste 20 minuten waren de mannen van NAC het spoor bijster…Binnen 20 minuten wist FC Utrecht 4 x te scoren, waardoor de uitslag 1-6 werd.  (JaZa)