· 

2020-09-02 Vooruitblik JO18 NAC-Feyenoord (vr)

Vooruitblik


2020-09-02 vooruitblik JO18 NAC-Feyenoord


Komende vrijdagmiddag 16:00u. zullen de mannen van Rogier Molhoek de NAC U18, op sportpark Heksenwiel te Breda, aantreden voor een friendly game tegen Feyenoord.  De wedstrijd was eerder gepland op zaterdag, alleen door het overvolle programma op Boeimeer is de wedstrijd verplaatst naar een dag eerder.  Wat het team deze wedstrijd zal laten zien, is voor nu nog een ? zeker gezien de eerdere goede resultaten tijdens de oefenperiode en de 3-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen de leeftijdgenoten van FC Emmen.  De laatste oefenwedstrijd gisteravond (01/09), was daarentegen een aardige tegenvaller gezien de Utrechter FC, in de laatste 20 minuten 4 keer tegen konden scoren, en daarmee een 1-6 stand op het scorebord lieten noteren.  Nou mannen veel succes, in de komende oefenwedstrijd tegen de Rotterdammers..... (JaZa-RR)

 

En niet vergeten Nooit Opgeven Altijd Doorzetten....