· 

2020-09-02 Vooruitblik JO21 NAC - ADO Den Haag (vr)

Vriendschappelijk


2020-09-02 Vooruitblik JO21 NAC - ADO Den Haag


Komende zaterdag gaan de mannen van trainer Michael Dingsdag, de NAC U21 aantreden tegen de mannen van ADO uit de residentie. In de afgelopen paar jaar heeft de NAC oefenmeester meerdere malen de degens gekruist tegen de Hagenaars, waarbij meest de Geel/Zwarte brigade als winnaar uit strijd kwam. Toch was ADO Den Haag vorig jaar ook één keer vriendschappelijk de baas in Breda.  Op 17 augustus vorig jaar waren de mannen van destijds Rob Penders (U19) in de dying seconds, in een helse regenbui, met 0-1 te sterk voor de Bredanaars. Veel van de supporters die dag waren alweer met de benen thuis onder de tafel aangeschoven, omdat het geen weer was om je buiten te vertonen, laat staan een partij voetbal te gaan zien, of zelf  -te spelen.....  De twee competitie wedstrijden werden door de U19 van NAC in een 2-0 en een 5-2 afgesloten.....
Zojuist op Voetbal.nl, een machtig fenomeen terug gezocht, wie dit jaar de trainer is, echter het blijkt één van de vele gebroeders "afgeschermd" te zijn.....  Welke het is gaan we zaterdag zien....

En niet vergeten Nooit Opgeven Altijd Doorzetten....  (RR)

 

Bron NAC.nl: Maatregelen vanaf 1 juli, omtrent het wedstrijdbezoek, op Sportpark Boeimeer (en overige sportparken)