2020-09-12 JO21 NAC - SC Heerenveen

Competitie

2020-09-12 JO21 NAC - SC Heerenveen 1-0 (0-0)

Het begon gistermiddag rommelig op het zonnige sportpark Heksenwiel, en de NAC-mannen moesten duels uitvechten,  waar ze eigenlijk niet in hadden hoeven komen, als de gemaakte afspraken aan de bal zouden worden uitgevoerd zoals besproken.
Na ongeveer 20 min komen de Bredanaars  beter in de wedstrijd en hebben grip op de wedstrijd. Door een verkeerde defensieve keus geeft de thuisploeg  één mogelijkheid weg, maar deze wordt gelukkig niet afgestraft. Zelf krijgt de U21 van NAC drie á vier goede mogelijkheden maar benutten deze ook niet.  Met 0-0 breekt daarom de rust aan.....

De tweede helft worden de vrije mensen op de flanken goed gevonden. Waarmee de ruimtes goed werden gecreëerd en er ook meer geduld werd gevonden in de opbouw.
Het was Carlito Fermina die een heerlijke actie inzet en de bal strak voortrok die door Pjotr Kestens eenvoudig kon worden binnenlopen, 1-0 (56'). SC Heerenveen ging vervolgens de lange bal spelen maar de twee CV's Darwin Heuvelman en Luc Marinissen stonden zo sterk als een huis te spelen en werden hierdoor niet verrast. Al met al een overwinning die weer kan worden bijgeschreven...

Motm: Luc Marijnissen, Darwin Heuvelman en Marwin Reuvers