· 

2020-09-16 Vooruitblik JO21 Almere City FC - NAC Breda

Competitie


2020-09-16 JO21 Almere City FC - NAC Breda


Komende zaterdagmiddag 15:00u. is het direct spannend voor de mannen uit Breda, als zij gaan spelen in en tegen Almere (City), als de nummer 1 en 2 van de nog zeer prille U21 competitie. Vorig seizoen was het krachtverschil zeer groot (U19), echter de uitslag lag slechts een doelpuntje uit elkaar. Misschien dat de weersomstandigheden destijds een rol speelde.

 

Dat de heren van NAC U21 vriendschappelijk nogal wisselend presteerden staat vast. Maar in de competitie geeft het 2 keer winst, uit twee gespeelde wedstrijden, een heel ander beeld.  De eerste was Feyenoord uit (2-4), de tweede was thuis tegen SC Heerenveen (1-0), waar de krachtsverhoudingen niet mee werden weergegeven.  Dat laatste had ik van aanwezige supporters, omreden dat ik zelf verstek moest laten gaan. Maar let wel goed op, want juist tegen een ietwat minder "aansprekende tegenstander", lonkt het gevaar dat onderschatting op de loer ligt.  Of ik zelf de jongens kan gaan bekijken, wat plaatjes kan schieten, en zelf weer kan oordelen over deze voor mij bijna thuiswedstrijd, zal er nog om houden.  Als ik er niet kan zijn mijn verzoek, aan de ouders maak wat foto's en zet die dan even naar mij in de mail.....     (RR)

 

Mannen niet het NAC credo vergeten, Nooit Opgeven Altijd Doorzetten.....