·

2020 09 26 JO18 NEC - NAC 2-1 (0-0) (c)

Competitie

2020 09 26 JO18 NEC - NAC 2-1 (0-0)

Swalbe in slotminuut, waardoor geen punten voortzetting tegen NEC voor de NAC U18.... 2-1 (0-0)

AmsterDamned Photography

Zaterdagmiddag werd in Nijmegen op het Sportpak de Goffert goed partij gegeven aan de fysiek sterke Nijmegenaren. Vanuit de posities werd het NEC spel goed afgebroken, en kreeg de ploeg van Rogier Molhoek ook enkele goede mogelijkheden in de omschakeling, en werd er weinig weggegeven.   Zou er iets beter en zorgvuldiger met de verkregen ruimtes zijn omgesprongen, had een goed resultaat er zeker ingezeten.

Nu kwamen de Nijmegenaren in de tweede helft, in 72e minuut op een voorsprong, waar het eerder andersom had kunnen zijn.  Tien minuten later kon NAC-speler afgeschermd,
de meer dan verdiende 1-1 binnenwerken.  Zeer frustrerend liep het toch nog af toen NEC in de blessuretijd (91emin.), waarbij de scheidsrechter in een schwalbe trapt, er en een penalty werd gegeven.  De NAC-jongens hadden zeker meer verdiend en de gehele wedstrijd hebben ze er hard voor gevochten tegen een fysiek sterkere tegenstander. Als deze lijn wordt vastgehouden gaat het de goede kant op....(van de kantlijn)

Als Men of the Match, de 3-hoek Omar-Jayden-Rowan zij speelden een heel sterke partij.....