· 

2020-11-28 SinterVeen - Pietenjacht


2020-11-28 SinterVeen - Pietenjacht


Geweldig kinderfeestje in Nijkerkerveen.....

 

(klik op de Blauwe fotolink)


Zaterdagmiddag 14:30u. waren de kleintjes van SinterVeen erop gespinsd om alle "verstopte" Pieten, vandaag door het "Feest comité Nijkerkerveen" bij elkaar gevonden, terug te vinden. De vrijwilligers (*) die de hele dag hebben staan te vernikkelen langs de route, hadden het voor de kinderen (en de 1,5 meter ouders) over, om het een onvergetelijke middag te laten ervaren.  Geweldig mooi initiatief van de Sint en de dames en heren die hem daarbij hebben mogen helpen.

 

Volgens de geleende RR van NAC Breda, die vandaag voor jullie wat foto's heeft kunnen maken, was het ook een fijne dag, om zoveel kinderen te zien genieten.....   Een prachtig iniatief , dat de komende jaren kan uitgroeien, in een non-corona tijd, tot een blijvertje.  Waar een klein dorp groot in kan zijn.... (RR)  

 

(* de Pieten en personen eventueel binnen de 1,5m. zijn familie)