· 

2021-06-25 Nieuwe stap voor trainer Michael Dingsdag

Nieuwe stap voor trainer Michael Dingsdag


Michael Dingsdag tekent als assistent-trainer bij SC Telstar


Voor Michael Dingsdag breekt een volgende stap in zijn nog jonge trainers - carrière aan. 

 

Nadat hij gestopt was als speler bij NAC Breda, begon hij als assistent bij de JO13, vervolgens als trainer de JO12, JO15, JO19, verder heeft hij 2 seizoenen de JO21, met verschrikkelijk veel plezier en prachtige mensen,  onder zijn hoede gehad.  Tussendoor heeft hij ook nog enkele wedstrijden van Jong NAC begeleid. 

Daarnaast kon hij diverse getalenteerde spelers aan het eerste elftal van NAC afleveren, waarbij bijna iedereen al zijn debuut mocht maken…..


Het vervolg van zijn carrière zal in het seizoen 2021-2022 bij de “Wiite Leeuwen” van SC Telstar, in Velsen-Zuid zijn, waar hij zijn voormalig trainer van Jong Oranje, Oranje O21 en O23 (het Olympisch elftal), Andries Jonker treft.

Hij zal daar de functie van assistent trainer van het eerste elftal gaan bekleden.  

Dingsdag hoopt van trainer Jonker, die naast eerder genoemde functies bij de KNVB, ook nog hoofdtrainer- en assistent was bij clubs als, MVV,  Willem II, FC Volendam, Wolfsburg (2x) Bayern München (1 en 2), FC Barcelona en HJO bij Arsenal, om er enkelen te noemen, veel op te kunnen steken en voor de club SC Telstar tot goede resultaten te komen…..

 

Deze stap zal de volgende zijn in het ontwikkelen van zijn trainers skills om eventueel  in de toekomst het diploma "Coach Betaald Voetbal" te kunnen behalen. 

 

Michael heel veel succes gewenst in het vervolg van jouw verdere trainersloopbaan..... (RR)