· 

2021-02-05 De volgende Parel uit de Zuidelijke-kroon tekent zijn eerste profcontract. Boris van Schuppen opgewaardeerd.....


De volgende Parel uit de Zuidelijke-kroon tekent zijn eerste profcontract. Boris van Schuppen opgewaardeerd.....


Het is dit seizoen alweer de tweede speler uit het elftal van trainer Michael Dingsdag, die een profcontract kon tekenen bij NAC, de "Parel van het Zuiden".  Daaraan kun je zien dat, het Onder 21 elftal van NAC, overloopt van het jeugdige talent, al twijfel ik weleens of wordt dit wel op de juiste waarde wordt ingeschat, binnen de club..... 

 

Boris van Schuppen, sinds 2012 lid van de succesvolle jeugd-opleiding van NAC, kwam in 2012 over van de R.K.V.V. JEKA, uit Breda, en tekent voor drie jaar.  

Nadat er vorig seizoen al een paar medespelers deze stap mochten maken, en ook al (meerdere) wedstrijden mochten invallen in het vlaggenschip van de club, of zelfs in de basis mochten starten, is het voor Boris van Schuppen nog niet zover gekomen. Echter het  zal slechts een kwestie van tijd zijn, dat hij zijn eerste stappen in de Prof-wereld zal gaan maken..... 

 

Boris, ik denk dat ik je mede uit naam van de gehele begeleiding team van de NAC O21, mag feliciteren met deze (eerste) mooie stap.

Ondergetekende hoopt dat je een goed vervolg kunt geven, aan je status van geslaagde , en immer in de strijd vooroplopende jeugdvoetballer, tot een mooie carrière tot volwaardige Professionele voetballer..... (RR)