· 

2021-02-13 van Sinterveen naar Winterveen on ICE


2021-02-13 van Sinterveen naar Winterveen on ICE


Afgelopen zaterdagmiddag was het voor de jeugd, en wat ouders heerlijk vertoeven op de "Eenden vijver" van Nijkerkerveen. Voor het altijd bruisende dorp was het vandaag maar een kleine stap om het te "renamen"  van Sinterveen in Winterveen on ICE.  Het enige wat er uit Corona - veiligheidsoverwegingen, op de schitterende ijsvlakte alleen ontbrak was een "Koek en Zopie".  Maar niet getreurd, moeder Worst altijd bereidt om het één of ander alternatief te bedenken, had de jeugd tot in de puntjes verzorgd en verwend met Chips en Warme chocolade melk, op haar campingkleedje.  Op mijn vraag, of er een "neut" in de Chocolademelk was gedaan daarbij bleef ondergetekende in het ongewisse. 
Echter haar commentaar op mijn vraag was, met een knipoog:  "het is natuurlijk wel Valentijn vanavond".....  
Dat de jeugd een fijne dag heeft gehad spreekt voor zich, maar of ze wel de avond live hebben beleefd, na een hele dag schaatsen en banjeren, weet ik niet (RR)