· 

2021-07-13 SC Telstar-Sparta Rotterdam 0-0 (vr)


2021-07-13 SC Telstar-Sparta Rotterdam 0-0 (vr)


Foto's Chris Dingsdag: Polonaise vroeg dit jaar.....  SC Telstar wint scrimage om de bal, maar "draw"in leuke pot.....
Foto's Chris Dingsdag: Polonaise vroeg dit jaar..... SC Telstar wint scrimage om de bal, maar "draw"in leuke pot.....

Een fris en fruitig  spelend SC telstar heeft vanmiddag de schroom, van afgelopen Zaterdag tegen SC Cambuur (6-0),  van zich afgespeeld tegen een op volle sterkte, maar voorzichtig opererende tegenstander uit Rotterdam. Met in de eerste helft een ietwat beter combinerend team uit Velsen, was toch het grotere doelgevaar voor het doel van de "Witte Leeuwen".  Toch was de eerste kans in de wedstrijd voor de actieve Glynor Plet, die een bal hard voorlangs joeg.....
Een uitstekend keepende doelman Trevor Doornbusch, hield met enkele knappe saves echter zijn  doel schoon voor de mannen van Andries Jonker.....   Hiermee werd een verdiend gelijkspel, al was het in een vriendschappelijke wedstrijd, tegen de Rotterdamse Ere-divisionist behaald.... (RR)