· 

2021-08-28 Zilveren Pont toernooi De Volewijckers


2021-08-28 "Zilveren Pont toernooi" De Volewijckers

 

Zeer jong "Jong"Telstar wint het "Zilveren Pont" toernooi 2021

 


Zaterdag middag was een zeer jong "Jong" Telstar dat de winst behaalde op het goed georganiseerde "Zilveren Pont" toernooi, in Amsterdam-Noord, bij het organiserende, en roemruchte De Volewijckers .....

De eerste wedstrijd tegen VV  Monnickendam, werd gespeeld met de reserves van Telstar spelers, aangevuld met enkele spelers van het eerste elftal die niet of weinig hebben gespeeld.... In een pittige pot werd het maat liefst 8-1..... waarmee de finale tegen De Volwijckers van Frank Schuitemaker, voortgekomen uit een familie van voetballers...

Telstar kwam in deze finale kwam Telstar tegen De Volewijckers uit met een zéér jong team. De Volewijckers had een uur eerder met 1-1 tegen de amateurs van Ajax gelijkgespeeld en kwam door het beter nemen van de penalties in deze finale. Met maar liefst 6 spelers uit de Telstar JO18 van Rory Roubos mochten hun kunsten laten zien.... Het resultaat na 60 minuten spelen was dat Telstar met een 6-0 overwinning, ook toernooi winnaar werd.

 

De Zilveren Pont werd door oud trainer/coach Co Adriaanse aan de Telstar aanvoerder uitgereikt.... 

 

Leuke dag voor het opgekomen publiek, en de spelers...

Bedankt voor de fijne organisatie (RR)