· 

2021-08-31 VV Spakenburg -"Jong" Telstar 1-0 (0-0)


2021-08-31 VV Spakenburg -"Jong" Telstar 1-0 (0-0)

 

"Jong" Telstar laat onderuit, in- en  tegen Tweede divisionistSpakenburg 1-0 (0-0) vr


Dinsdagavond was het in en tegen Spakenburg een onderhoudende partij voetbal waarbij de reserves, aangevuld met JO21 en jonger, de straijd nipt in de laatste minuten van de wedstrijd verloren van een voornamelijk fysiek team.....

Dit team komt momenteel uit in de Tweede divisie van het beroepsvoetbal.  De Telstar jongelingen kwamen in dit duel met enkele pijntjes van het veld, hopelijk niet te veel, voor de komende wedstrijden van Telstar 1 en JO21.....

In de ochtend uren hadden de mannen van Andries Jonker, dit keer gecoacht door zijn assistent Michael Dingsdag, ook al een reguliere training achter de rug, wat misschien op het laatst een beetje opbrak.....   Toch waren er diverse kansen, waaronder enkele kopkansen,  die helaas niet werden benut, of goed afgeslagen door de fysiek sterke tegenstander.

 

Mijn MotM was vanavond  Ozan Kökcü, die in iedere wedstrijd waarin hij uitkomt, dat hij een duidekijke toegevoegde waarde voor Telstar kan zijn (RR)