·

2021-09-14 Jong Telstar-Purmersteijn 3-1 (1-0) (vr)

2021-09-14 "Jong" Telstar - VPv Purmersteijn 3-1 (1-0) (vr)

Top amateurs van Purmersteijn houden goed stand tegen de jongelingen uit Velsen-Zuid, 3-1.....

In een leuke, meer dan onderhoudende wedstrijd konden de reserves van "Jong" Telstar een oefenpartij spelen tegen de Hoofdklasse Amateurs uit Purmerend, Purmersteijn.... Aangevuld met enkele jongens uit de JO21 van Joeri Volkers, konden de jongelingen laten zien wat zij in huis hadden.  Het team stond deze wedstrijd onder leiding van Michael Dingsdag, onder het toeziend oog van hoofdtrainer Andries Jonker..... De rust brak aan met een 1-0 stand (10e min.) door Gyliano van Velzen, die de Purmer-achterhoede zijn hielen liet zien en beheerst de bal in het doel plaatste. Purmersteijn mocht in de 60e minuut de 1-1 aantekenen, door een onvolkomenheid achterin.  De Purmersteijn spits ronde rustig en behherst af. Het moet wel gezegd worden dat de Purmerenders een goede partij voetbal op de mat legden.  Vijf minuten later kon de thuisploeg door Ozan Kökcü de 2-1 bijschrijven, nadat hij een afgeslagen bal, randje "16" vol op doel schoot....  Tien minuten later was het wederom Ozan Kökcü die met een half-volley de eindstand op 3-1 bracht.... (RR)