·

2021-11-13 Waterloo G1 - FC Zaandam 5-0 (1-0)

Omhaal Damian.....WAterloo G1

Waterloo na rust sterker, en voorbij  FC Zaandam, 5-0 (1-0)

Zaterdag 13 november kwam op papier de makkelijkste tegenstander op bezoek maar Zaandam had een joker uit de hoed getoverd en die stond op doel, Meteen bij de start van de wedstrijd was al duidelijk dat het een richtingsverkeer zou worden maar wat de Waterloo aanvallers ook probeerden elke aanval liep stuk op de stugge verdediging en een uitstekende keeper. Gedurende de 1e helft werd door het uitblijven van de eerste goal het Waterloo spel steeds slordiger en leek het erop dat een 0 - 0 ruststand werkelijkheid werd. Tien minuten voor het einde van de eerste helft viel dan toch de bevrijdende 1 - 0 uit een voorzet van Damien schoot Randy binnen maar verder kwam Waterloo de eerste helft niet.

In de kleedkamer werd flink nagesproken over wat er allemaal mis ging en wat er de tweede helft moest gebeuren (kort gezegd er werden minimaal 4 doelpunten verwacht nog).

Aan het begin van de tweede helft kwam Waterloo bij elkaar en met een flinke WATERLOOOOOOOOO jel starte de wedstrijd en werd direct vol de druk op de Zaandam verdediging gezet waarbij soms vergeten werd dat je ook zelf moet verdedigen waardoor enkele linke situaties ontstonden en waardoor de verdedigers soms met 2 tegen 4 stonden maar gelukkig kwam Zaamdam schotkracht te kort en ontsnapte Waterloo aan de gelijkmaker.

De aanvallers van Waterloo daarin tegen lieten van zich spreken en wat de eerste helft niet lukte gebeurde nu wel en in een half uur tijd scoorde Waterloo nog 4 keer en bleven de 3 punten thuis.

Na de wedstrijd werd er nog gezellig nagesproken tussen Waterloo en Zaandam spelers/staf.

We bedanken ook even de wederom de uitstekend fluitende Jan Kieftenbeld.
Volgende wedstrijd Waterloo - HBC zaterdag 20 november 12.00 (geen publiek i.v.m corona regels) (PK)