· 

2022-04-12 Telstar Reserves/O21-SV Hoofddorp 7-2 (4-1)


2022-04-12 Telstar Reserves/O21-SV Hoofddorp 7-2  (4-1)


 

Zondag  eerste klasser SV Hoofddorp niet opgewassen tegen fris spelende Telstar Reserves.... 7-2 (4-1).....


Vanaf het begin probeerden de mannen van trainer Michael Dingsdag de Eerste klasser uit West 1 onder druk te zetten.  Dat lukte in eerste instantie aardig, en veel balbezit was ook het deel.  Toch waren de heren van- en uit Hoofddorp niet onder de indruk, en probeerden onder de druk uit te komen.  Zoals gezegd was het meeste balbezit voor de Witte Leeuwen en kregen ze aardig wat kansen en mogelijkheden om de score te openen.  Echter in de afronding was het "in den beginne" niet scherp genoeg.  Op bijna een kwartier was het Reduan Taha, die de scherpe voorzet van Randy Wolters achter de Hoofddorp-keeper prikte, 1-0.... 

 

Rond het half-uur werd het even druk voor beide doelen.  Eerst was het Stanley Akoy die na een knappe voorzet voorbij de tweede paal de bal direct diagonaal in het doel kon schieten, 2-0. Dan nog geen minuut later, even een onoplettendheid in de Telstar verdediging, waarbij Nr9 Jasper van Breemen, uit een vrije trap  de bal ongedekt achter de voortreffelijke Shaquile Eendragt kon koppen, 2-1.... Nu was het weer de beurt aan Telstar.   Aan de linkerkantlijn was uitblinker Randy Wolters, weer te rap voor de rechtsachter.  Met enkele onnavolgbare bewegingen, ook voor hemzelf had ik het idee, omspeelde hij op de achterlijn zijn tegenstander en uit een onmogelijke hoek verraste hij de keeper, en ondergetekende, met zijn harde schot in het verre netje, 3-1.... Binnen 5 minuten 3 doelpunten erbij, voor Telstar en SV Hoofddorp. De amateurs, waar toch enkele knappe spelers bij waren, bleven de wedstrijd, ondanks het scoreverloop, sportief benaderen. De  4-1 was wederom een doelpunt van Stanley Akoy, die in de vijandelijke "16", en bijna hand in hand met een mede speler, de bal met een "stijldans swiffle" achter de doelman liet verdwijnen....

 

Direct na rus was het wederom een voorzet van Randy Wolters, die zijn prachtige voorzet door de kleine Aaron Misehouy tot doelpunt zag promoveren, 5-1.   De 6-1 en 7-1 waren beide goed uitgespeelde doelpunten, waarbij eerst Arya Gorhidian de keeper kansloos liet, en op een soortgelijke manier mocht ook  Aaron Misehouy, zijn actie met een doelpunt bekronen.  Toch konden de Hoofddorpers nog even terugkomen.  Een lange bal vanuit achter, werd verkeerd ingeschat door de Telstar achterhoede, en door de rappe Floris Reurts rustig binnenschieten, 7-2....  Een klein pleistertje op de wonde....Met deit doelpunt was tevens het slot accoord gezet, en een doelpuntrijke wedstrijd afgerond.  Klein minpuntje, 9 doelpunten, maar toch werd er van Telstar kant te weinig gescoord....  (RR)

 

Mijn MotM: vanavond was aan Telstar kant Randy Wolters mijn MotM.  De gehele tijdsduur die hij vanavond speelde deed hij met veel plezier in zijn spel, en een nimmer aflatende inzet (RR)