· 

2022-09-10 JO08-3 Nijkerk-SC Hoevelaken 7-3


2022-09-10 JO08-3 Nijkerk-SC Hoevelaken 7-3

Het team van vv Hoevelaken JO08-3    2022-2023
Het team van vv Hoevelaken JO08-3 2022-2023

Zaterdagochtend stonden de teams van Nijkerk en Hoevelaken tegenover elkaar. Het was de eerste ontmoeting in enig "competitie verband" die door deze JO08-3 van Hoevelaken ooit werd gespeeld.  Dat de Youngsters nog aan elkaar moesten wennen, na slechts enkele weekjes trainen, was slechts een klein beetje te zien.... Toch waren het de leeftijdgenootjes van Nijkerk, die al iets meer waren ingespeeld en daarom wat beter met de mogelijkheden omgingen.  Resultaten en standen, wat niet meer door de KNVB worden erkent, was in het voordeel van de Oranje-Zwarten.  Met 7-3, volgens mijn telling waren zij de bovenliggende partij.  Er werd mij verteld, dat het spel van de Rood-Witten uit Hoevelaken, alweer een stuk beter was dan de vorige wedstrijd, zodat zij de opgaande lijn voor de volgende wedstrijd, kunnen vasthouden.....  Als de jongens en meisje(s) de trainingen blijven bezoeken, zoals de laatste weken, dan kan het niveau alleen maar (nog) beter worden.....

 

De gastfotograaf (RR)