·

2022-09-17 JO16 Emmen-JO16 Telstar 4-0 (2-0) (C3)

Telstar terug in de bus naar Velsen, helaas zonder punten te halen bij FC Emmen

Link naar SCTelstar.nl Jeugd

De jonge Witte Leeuwen speelde de derde competitiewedstrijd van het seizoen uit tegen FC Emmen. Helaas zonder succes te boeken. De mannen verliezen met 4-0 in het noorden van het land. De wedstrijd verloopt moeizaam, het weer is slecht en we zien de bui al hangen in de eerste helft. In de 7de minuut valt de eerste doelpunt van de tegenpartij, die direct wordt gevolgd met de 2-0 ('8). Er worden weinig kansen gecreëerd en benuttigd. Maar we laten onze koppies niet hangen. Helaas in de tweede helft lukt het de Witte Leeuwen niet om bij te blijven. De 3-0 valt wanneer de mannen weer 20 minuten in het veld staan. De wedstrijd word in de slotfase beëindigd met 4-0. Snel en sterk terug komen, dat is wat de O16 nu te wachten staat.

Aankomende woensdag (19:15) speelt de O16 een oefenwedstrijd thuis tegen Quick Boys. De wedstrijd is vrij te bezoeken bij Sportpark Zeewijk.