·

2022-09-17 JO18 Telstar-JO18 Zeeburgia 10-1 (4-1) C3

Respect voor de mannen, onverstoord doorvoetballen, ondanks grote uitslag, 10-1 (4-1)...

Link naar SCTelstar.nl Jeugd

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de O18 van Zeeburgia op het programma. Een gerenommeerde vereniging met een jeugdafdeling die al decennia op het hoogste niveau speelt. Een duidelijke wedstrijdbespreking met een heldere boodschap; speel met passie, met plezier en wil samen winnen.

Na 2 minuten lag de bal al in het mandje en nog geen 7 minuten later scoorden wij de 2-0. Daarna consolideren, goed blijven staan en sterk zijn. Voor zover de 2-0 al niet veilig voelde, maakten wij in de 32e minuut hieraan een einde door de 3-0 te scoren. Een slordigheid op het middenveld en een achterhoede die op dat moment niet goed stond, zorgde voor een 1 op 1 van de spits van Zeeburgia met onze keeper en de 3-1 was en feit. De 2e helft begon sterk en werd het tijd voor de wissels om het team sterk te houden. Alle wissels vielen fantastisch in pakten hun rol schitterend op. Het team bleef gedisciplineerd spelen, waardoor na 90 minuten een verdiende 10-1 op het scorebord stond.

Komende trainingsweek met de kennis, kunde en ervaring van deze wedstrijd lekker doorpakken en weer een beetje groeien in voetbalconditie.  Diep respect voor iedere speler van het team; iedereen geeft op meer dan prima wijze inhoud aan de rol die hij op de wedstrijddag had vandaag; volhouden met zijn allen en blijven knallen. Dank jullie wel en tot op de velden.... (RG)