·

2022-10-01 JO18 Telstar-JO18 Go Ahead Eagles 3-3 (3-2) (C5)

Mooi affiche leidt tot een spannende wedstrijd, 3-3 (3-2).....

Mooi affiche vandaag; Telstar O18 - Go Ahead Eagles O18. Een serieuze krachtmeting. We begonnen zoals we hadden afgesproken, waardoor na 26 minuten de 3-0 al op het bord stond. Heerlijk om iedereen zo keihard aan het werk te zien. Maar na 30 minuten kwam op redelijk onverklaarbare wijze de klad erin. En dus met 3-2 de rust in. Rustige en duidelijke bespreking, vooral om eenieder zijn eigen verantwoordelijkheid te laten nemen. Het mocht helaas niet baten. De wissels zorgden nog voor enige opleving, wat leidde tot een paar goede kansen. In de 62e minuut een rommelige goal tegen, wat ook de eindstand was.We speelden vandaag tegen een zeer goede ploeg, die positioneel erg goed stond en over een grotere handelingssnelheid beschikte. Zaak voor ons om dit vast te pakken en nog harder te gaan werken aan een nog betere voetbalconditie  (RG)