·

2022-02-12 JO18 Telstar - Nieuwerkerk 7-0 (1-0)

Wil je het nog enkele actie foto's bekijken van 1963 Pictures, klik dan op het Telstar logo

Foto is van 1963 Pictures - Pieter Hoogeveen

JO18 van trainer Rory Roubos promoveert naar de 4e Divisie....  Na 7-0 verwinning op Nieuwerkerk....

Telstar JO18 gepromoveerd!

Zaterdag 12 februari was de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie voor Telstar JO18 tegen Nieuwerkerk. De wedstrijd werd gespeeld in het BUKO Stadion en bij winst zou de JO18 promoveren naar de 4e divisie.

De eerste helft was stroef en het tempo lag niet al te hoog. Misschien waren de mannen van trainer Rory Roubos toch een tikkeltje gespannen. De wedstrijd werd open gebroken door een vrije trap randje 16 die Stef Bleiji feilloos binnenschoot 1-0. Nog geen vijf minuten later lag de bal op de stip voor Nieuwerkerk. De strafschop werd gepakt door doelman Mauro Moriconi die zijn eerste wedstrijd speelde na lang blessureleed.

Na de rust begon de O18 te voetballen en lieten de mannen bij vlagen zien wat ze in hun mars hebben. De bevrijdende 2-0 en 3-0 volgden snel door Tiago da Silva en Stef Bleiji, beide bediend door Zinedine Aanzi. Uiteindelijk scoorden Ouamar(2), Koubini en Kocuvie-Tay nog en stond er uiteindelijk 7-0 op het scorebord.

Promotie naar de 4e divisie is een feit! Allemaal van harte gefeliciteerd (RoRo & Meneer de Haas)