· 

2022-02-15 Telstar-ODIN'59 5-0


2022-02-15 Telstar-ODIN'59 5-0

Telstar reserves zorgen voor enig vermaak, op een donkere-, stormachtige- en natte avond.  ODIN'59 maatje te klein, 5-0....


Al heel vlot stonden de reserves van Telstar, aangevuld met enkele jonge mannen uit de JO21, onder leiding van assistent trainer Michael Dingsdag, op een 1-0 voorsprong. Vanaf de bank kwam een signaal, of ik het "scoreboard" deze avond onder mijn hoede wilde nemen. De trainer kwam even naar boven om mij te instrueren, wat natuurlijk een piece of cake was voor deze allrounder.... Dat je dan minder scherp bent in het maken van de foto's was in mijn geval een feit...   Bijna alle doelpunten heb ik vanavond gemist, mede door de vreemde camera opstelling van vanavond sorry daarvoor... 

 

Het team van ODIN'59 waar Telstar's keeperstrainer Colin van der Meijden, ook enige inbreng heeft, probeerde er alles aan te doen om het Telstar zo lastig mogelijk te maken.  Echter de reserves, aangevuld met zoals eerder vermeld wat JO21 spelers, waren op alle fronten te sterk voor deze derde divisionist, uit Heemskerk.

VAnavond was ook Anwar Bensabouh weer terug in de Telstar gelederen, waar hij met enkele mooi (steek) passes liet zien dat hij weer op de terugweg is, na zijn zware blessure.  Even leek het of Roman Roman Tugarinov met een flinke afsprong over de boarding, flink geblesseerd zou zijn. Kort daarop werd hij door de ODIN spits flink op de achillespees geraakt.  De Rus blijkt echter goed inlekaar te zitten, want ook deze aanslag overleefde hij.  Gelukkig viel het mee, en kon hij de wedstrijd uitspelen.  De uitslag nog veel ruimer kunnen uitvallen, was het niet dat er in het eerste part enkele mooie kansen werden verspeeld, en een kegel op de paal een beter lot had verdiend.  Na een 2-0 ruststand, liep Telstar in het tweede part uit naar een regelmatige 5-0 einduitslag....